Flora

Øreringer, Forglemmegei

2 290,-

Vi har igjen dykket ned i vårt arkiv og hentet fram en nydelig Flora blomst. Forglemmegei blomsten har fått et helt nytt uttrykk tilpasset dagens trender. Forglemmegei er en bitte liten og nydelig markblomst som man nesten kan være vanskelig å se i veikanten. Tar man seg tid til å plukke en lite bukett så ser man hvor ekstremt vakker denne lille blomsten er. Forglemmegei - er gjerne forbundet med vennskap, kjærlighet og lykke.

 

Forglemmegei er det nyeste tilskuddet i Flora kolleksjonen. Serien er inspirert av blomster den norske floraen og alle smykkene blir håndmalt i Oslo. Forglemmegeien på ørepynten er malt i en nydelig blåfarge. Smykkene er laget i 925 sølv og forgylt i 585 gull

Les mer

Velg ønskeliste
eller
O

Lagerstatus:

    Avvik kan forekomme. Kontakt butikken for å bekrefte at varen er på lager.


Spesifikasjoner
Varenummer: DA200513
Utforming: 925 forgylt sølv
Hovedmateriale: Sølv
Dekorasjon: Emalje
Mål: Diameter Ø 20mm, Bredde: 8.5mm
Kolleksjon: Flora
Om Flora
Flora er en liten samling av smykker i forgylt sølv med emalje, inspirert av den norske floraen. Disse fargeglade smykkene er selve symbolet på vår og sommer, og oser av glede og håp. Alle smykkene er produsert i Norge og bygger videre på var lange emaljetradisjon. Emaljen legges for hånd, så hvert eneste smykke er unikt og et lite stykke håndverk. Smykkene bygger videre på David-Andersen sin tradisjon med emalje og alle smykkene er et resultat av ekte håndverk; produsert i Oslo. Kolleksjonen ble første gang introdusert på 80-tallet, men har i dag fått mange nye produkter og et helt nytt uttrykk.
Bytte og retur
Vi tilbyr 14 dagers angrerett og én måneds bytterett på varer som er kjøpt i vår nettbutikk.
Alle varer kan også byttes i våre fysiske butikker.
Dersom du trenger utvidet byttefrist kan du ta kontakt med oss eller legge igjen en kommentar til ordren i kassen.
Størrelsesguide

Bruk en ring du allerede har

Du kan finne en indikasjon på din ringstørrelse ved å måle en ring du allerede har. Bruk et skyvelære eller en linjal til å måle den innvendig diameteren på ringen.

Benytt følgende formel:
Diameter (mm) x 3,14 = ca ringstørrlse
Tallet vil gi deg omkretsen på fingeren, og det er dette som indikerer din ringstørrelse.


Knyt en tråd rundt fingeren

Ta tråden rundt den fingeren du ønsker å måle og sett et merke med tusj der tråden overlapper. Legg deretter tråden inntil en linjal for å se lengden. Det er viktig at tråden ikke sitter for stramt eller for løst når du måler. Det kan være lurt å gjenta prosessen et par ganger for å sikre at målingen blir riktig. Omkretsen på fingeren forteller deg nemlig hvilken størrelse du er.

Kommer snart - ta kontakt for spørsmål

Kommer snart - ta kontakt for spørsmål