"Oppdag David-Andersen sitt blendende univers av smykker"

Vi setter stor pris på deg som kunde hos David-Andersen og ønsker å invitere deg til å bli en del av vårt blendende univers.   Dine fordeler som registrert kunde: ✓ Personlig tilpasset produktinformasjon basert på dine interesser ✓ Tidlig tilgang til salg og eksklusive lanseringer ✓ Personlig tilgang til "Min side" med dine kvitteringer lagret ✓ Kostnadsfri sjekk og rens av dine smykker ✓ Få eksklusive invitasjoner til eventer Du kan enkelt melde deg ut av kunderelasjonsprogrammet når du måtte ønske det.

Registrer deg her

Et vakkert smykke som vil følge generasjoner

Våre smykker er laget for å vare. Når du handler et smykke hos oss og blir en del av vårt kunderelasjonsprogram, forplikter vi oss til å ta vare på smykket for deg. (Gjelder David-Andersen sine egenproduserte gull- og diamantsmykker)

Våre serviceløfter:

Rens av ditt David-Andersen smykke

Vi tilbyr rens med ultralyd av dine smykker i alle våre butikker, uten ekstra kostnad.   Oppsøk din nærmeste forhandler og få ditt smykke til å skinne igjen.

Årlig sjekk av diamanter

Vi tilbyr gjennomgang av fatning / klør på dine diamantsmykker i våre butikker, uten ekstra kostnad. Da sikrer du at diamantene dine sitter trygt bevart.

Gravering av forlovelse- og gifteringer

Navn eller dato i en forlovelses- eller giftering gjør den personlig og helt unik. Når du handler ringer hos oss, tilbyr vi gravering uten ekstra kostnad på ditt David-Andersen smykke.

Justering av størrelse på din ring

Det er viktig at ringen din har riktig størrelse for å sikre at den sitter komfortabelt og trygt på fingeren. De første tre månedene etter kjøpet, hjelper vi deg med justering av inntil 2 ringstørrelse uten ekstra kostnad.