Gifteringer

David-Andersen er synonymt med tradisjon, lidenskap og kompetanse. Vi hjelper deg med gaver til livets store og små begivenheter, og vi har et stort utvalg av gifteringer til brudeparet. Våre ansatte kan hjelpe dere med å finne de perfekte gifteringene til den store dagen, og livet ut.

Det er ingen fasit på hvilken giftering en bør ha, og hos oss finner dere et variert utvalg av gifteringer for enhver smak. Det tradisjonelle er gult gull, men vi har også ringer i hvitt gull, og ringer som er smale eller brede. Vi har også vakre ringer med diamanter, for deg som liker gifteringen med det lille ekstra. Sideringer med diamanter er for eksempel vakkert ved siden av den klassiske gifteringen. De fleste ønsker en personlig gravering i gifteringen sin, og dette tilbyr vi selvsagt. 

Vi har også vakre smykker til bruden, som virkelig setter prikken over i´en på den store dagen. I dag ser vi også at det har blitt mer og mer vanlig blant nygifte å gi hverandre en personlig gave morgenen etter bryllupet – den romantiske morgengaven. Se gjerne våre tips til morgengaver til både han og henne.
Les mer
Filter
Valgte Filtre
Tøm filter
Kategori
Merke
  Merke
  • David-Andersen 5
  Kolleksjon
   Kolleksjon
   • David-Andersen Wedding 4
   Pris
    Pris
     Legg til filter